Специфіка організації навчально-тренувального процесу борців на першому році навчання у фаховому коледжі спорту - Новомлинський, Є. М.; Полякова, Оксана Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
В тезах розглянуто специфіку навчально-тренувального процесу борців вільного стилю, що провадиться на першому році навчання в коледжі спорту. Визначено основні чинники для забезпечення процесу вдосконалення спортивної майстерності та проблеми, що виникають у спортсменів у цей період. Надано рекомендації щодо підвищення якості тренувального процесу.
Keywords: навчально-тренувальний процес; фаховий коледж; навчання; спорт; спортивна майстерність; тренувальні процеси; рівень підготовки; фізичний розвиток; навчальний заклад; результативність