Інвестиційна привабливість підприємства як інтегральна характеристика підприємства на міжнародному ринку - Косенко, Олександра Петрівна; Кобєлєв, Валерій Миколайович; Матросова, Вікторія Олександрівна (Львівський національний аграрний університет, 2021)
В дослідженні зроблено спробу узагальнити сучасне розуміння інвестиційної діяльності, визначити, яку саме стратегічну місію має виконувати інвестиційний розвиток у перехідній економіці, охарактеризувати сучасне становище інвестиційного розвитку в Україні, передумови та перешкоди його радикальної активізації, запропонувати безпосередні важелі досягнення необхідного ґатунку інвестиційного розвитку на засадах визначенні та використанні показників інвестиційної привабливості підприємств.
Keywords: оцінювання; промислові підприємства; державна інвестиційна політика; іноземний капітал