Дослідження видів ефективності міжнародних управлінських бізнес-проектів в АПК - Глізнуца, Марина Юріївна; Крамськой, Дмитро Юрійович; Кучіна, Світлана Едуардівна; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2023)
Доведено, що технологічна ефективність міжнародних управлінських бізнес-проектів в АПК широко використовується для оцінки фактичного процесу виробництва, переробки, транспортування і зберігання сільськогосподарської продукції та продуктів харчування. Критерієм технологічної ефективності міжнародних управлінських бізнес-проектів в аграрному секторі є ступінь розвиненості системи сільськогосподарського виробництва.
Keywords: агропромисловий комплекс; бізнес-проекти; інновації; технологічна ефективність