Протипожежне водопостачання - Петухова, Олена Анатоліївна; Рудаков, С. В.; Черепаха, Ростислав Елійович (Національний університет цивільного захисту України, 2024)
У робочому зошиті (контрольні та лабораторні роботи) викладено теоретичні основи, методики розрахунків, завдання, порядок проведення, вимоги до оформлення результатів та контрольні питання для виконання контрольних та лабораторних робіт з дисципліни «Протипожежне водопостачання».
Keywords: робочий зошит; протипожежне водопостачання; пожежа; водопроводи; пожежогасіння; системи водопостачання