Культура безпеки праці та менеджмент - Райко, Валентина Федорівна; Семенов, Євгеній Олександрович; Янчик, Олександр Григорович (НТУ "ХПІ", 2017)
Обґрунтовано доцільність підвищення культури безпеки праці в сучасних умовах в Україні.

The expediency of raising the safety culture in modern conditions in Ukraine is justified.
Culture of labor safety and management
Keywords: культура безпеки праці; менеджмент; охорона праці; культура праці; culture of labor safety; management; labor protection; culture of labor