Позиціонування інновацій на цільовому ринку - Нагі, Сабольч; Перерва, Петро Григорович (Національний університет "Запорізька політехніка", 2023)
Позиціонування інтелектуальної та інноваційної технології направлено на формування ринкової пропозиції та іміджу виробника таким чином, щоб цільовий ринок розумів і оцінював цінності, пропоновані постачальником (виробником) по відношенню до конкурентної пропозиції. На практиці це означає, що постачальник товару повинен не тільки розробити чітку стратегію позиціонування, але і повинен вміти її ефективно комунікувати одержувачам (споживачам).
Keywords: інноваційна діяльність; новинки; позиціонування; ринок; маркетинг; ефект; конкуренція