Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни з дисципліни "Податкове адміністрування та податкова звітність" - Колєсніченко, Анастасія Сергіївна (My University, 2023)
Однією з найсуттєвіших і водночас найбільш складних проблем у процесі розвитку ринкової економіки в Україні виступає удосконалення фінансових взаємовідносин, насамперед податкових, між суб’єктами підприємницької діяльності та органами ДФС України. Підвищення ефективності податкового адміністрування та покращення податкової роботи спрямовані на забезпечення максимального наповнення бюджету. Засвоєння теоретичного матеріалу, вирішення практичних завдань та ситуацій щодо оподаткування різними податками, складання податкових декларацій, що наведені в індивідуальному завданні у вигляді курсового проекту, передбачає знання окремих положень Податкового кодексу України, листів ДФС України та інших нормативних документів. Розв’язання практичних завдань та ситуацій дозволяє не тільки отримати більш глибокі знання з певної теми, але набути навичок практичної роботи зі складання податкової та інших видів звітності.
Keywords: методичні вказівки; курсовий проєкт; податки; податкове адміністрування; податкова звітність; облік