Програма, методичні вказівки, контрольні завдання з курсу "Теплові електричні станції" - Тютюник, Лариса Іванівна; Іванова, Лідія Анатоліївна; Фалалєєва, Тетяна Василівна; Тарасенко, Олександр Миколайович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
В методичних вказівках наведено матеріал, необхідний студентам технічних спеціальностей при вивченні курсів теплотехніки, енергопостачання, підготовці індивідуальних завдань, проходженні технологічної та переддипломної практики, виконанні курсового та дипломного проектування. На прикладі Харківської ТЕЦ-5 висвітлюються теоретичні й практичні питання виробництва теплової та електричної енергії.
Keywords: методичні вказівки; потужність; технологічна схема; ТЕЦ; технологічне обладнання; шкідливі викиди; водогрійні котли; екологія; захист довкілля