Влияние мотивации персонала на эффективность его труда - Фрыдынский, Валерий Александрович; Александрова, А. А.; Емченко, И. Ю. (НТУ "ХПИ", 2010)
В роботі розглянуто поняття мотивації та її значення для успішної управлінської діяльності і ефективної праці підлеглих.

There are a meaning of the motivation and its influence on the successful work of the manager and on the effective work of the staff in the article.
Keywords: результативность труда; человеческий фактор; методы мотивации; вознаграждение,; нематериальная мотивация; материальная мотивация; соучастие