Методичне забезпечення ділового консультування у сфері інжинірингових послуг - Черепанова, Вікторія Олександрівна (ТОВ "Міжнародний бізнес центр", 2018)
Стаття присвячена визначенню сутності інжинірингових послуг як виду ділового консультування, проаналізовано сучасний стан реалізації консультаційних послуг в Україні та запропоновано методичне забезпечення щодо надання інжинірингових послуг. У статті обґрунтовано доцільність використання інжинірингу у промисловості як засобу впровадження інноваційних рішень та технічного переоснащення виробництва.

The article is devoted to the definition of the essence of engineering services as a type of business consulting, the current state of the implementation of consulting services in Ukraine is analyzed and methodological support for the provision of engineering services is proposed. The article substantiates the expediency of using engineering in the industry as a means of introducing innovative solutions and technical re-equipment of production.
Methodological provision for business consulting in the field of engineering services
Keywords: консалтинг; ділові послуги; ділове консультування; інжиніринг; промислові підприємства; методичне забезпечення; consulting; business services; business consulting; engineering; industry; industrial enterprises; methodical support