Джерела фінансування енергозберігаючих інноваційних проектів - Сударкіна, Світлана Петрівна; Кітченко, Олена Миколаївна (Дніпровський національний університет ім. Олеся Гончара, 2009)
У статті розглядаються питання, пов'язані з проблемою вибору та формуванням джерел фінансування енергозберігаючих інноваційних проектів. Описуються джерела фінансування таких проектів, надається їх характеристика. Розглядаються переваги та недоліки кожного з зазначених джерел. Надаються пропозиції, щодо вибору оптимального джерела фінансування.
Keywords: енергозбереження; інновації; проект; інвестиції; кошти; диверсифікація