Формування методів маркетингового менеджменту на малих підприємствах - Косенко, Євген Анатолійович; Шипуліна, Юлія Сергіївна (Київський університет культури, 2025)
В доповіді доведено, що маркетинговий менеджмент на малих підприємствах спрямований на ефективне управління маркетинговими процесами з урахуванням обмежених ресурсів, високої конкуренції та змінного ринкового середовища. Основна мета – досягнення стабільного розвитку бізнесу через побудову ефективної комунікації зі споживачами, створення унікальної цінності та підвищення конкурентоспроможності
Keywords: маркетинг; менеджмент; малий бізнес; методи; формування; прибуток