Концепції екологізації інноваційної діяльності: випереджуючий розвиток суспільної мотивації їх реалізації порівняно з мотивацією підприємств - Прокопенко, О. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
Запропоновано класифікацію концепцій екологізації інноваційної діяльності залежно від стадій розвитку екологічної мотивації. Виявлено випереджання розвитку суспільної екологічної мотивації порівняно з мотивацією підприємств, яке зумовлює необхідність і еколого-економічну доцільність державного мотивування екологізації інноваційної діяльності підприємств.

Classification of concepts of innovative activity ecologization depending on stages of ecological motivation development is proposed. The advancing development of public ecological motivation in comparison with enterprises motivation that causes necessity and ecological-economic expediency of enterprises innovative activity ecologization external motivation is revealed.
Concepts of innovative activity ecologization: advancing development of their public motivation realization in comparison with enterprises motivation
Keywords: екологізація інноваційної діяльності; екологічна мотивація; мотивація підприємств; еколого-економічна доцільність; concept of ecologization; innovative activity; motivation; efficiency