Інструкція з охорони праці в комп’ютерних класах кафедри математичне моделювання та інтелектуальні обчислення в інженерії - Замула, Олександр Васильович (My University, 2023)
Ця інструкція є нормативним актом, який містить вимоги безпеки при роботі із застосуванням електронно-обчислювальних машин (далі за текстом - ЕОМ) з відео дисплейними терміналами (далі за текстом - ВДТ) і периферійними пристроями (далі -ПП). Інструкція розроблена згідно з вимогами Правил охорони праці під час експлуатації електронно-обчислювальних машин НПАОП 0.00-1.28-10, затверджених наказом Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду від 26.03.2010 №65.
Keywords: інструкція; безпека праці; електронно-обчислювальні машини; виробничий процес; нещасні випадки; електрична мережа; напруга