Вплив шуму на безпеку життєдіяльності людини - Галич, А. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Аналіз впливу шумового забруднення на людину та навколишнє середовище.

Analysis of the impact of noise pollution on people and the environment.
Influence of noise on the safety of human life activities
Keywords: шумове забруднення; звуки; акустичне подразнення; noise pollution; sounds; acoustic irritation