Актуальні проблеми діагностування маркетингової діяльності підприємства - Деревянко, Єлизавета; Корзанов, Микита; Ларка, Людмила Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Визначено основні напрями експрес-діагностики маркетингової діяльності підприємства. Сформульовано основні критерії відповідності для методичного забезпечення експрес-діагностики маркетингової діяльності підприємства
Keywords: діагностка, маркетинг; маркетинг; бізнес-середовище; інформаційні ризики; факт-чекінг