Порівняльний аналіз методів інвестиційної оцінки - Коробков, Д. В.; Талалаєва, Аліна Олексіївна (НТУ "ХПІ", 2014)
В роботі розглядається сутність інвестиційної оцінки. Наводиться порівняльний аналіз існуючих підходів щодо визначення цінності. Запропоновано нове удосконалене визначення інвестиційної оцінки.

The paper deals with the essence of investment valuation. The comparative analysis of present approaches to determining the value is considered. A new improved definition of valuation investment is offered.
Comparative analysis of the valuation investment methods
Keywords: порівняльна оцінка; оцінка умовних вимог; інвестиційна вартість; investment valuation; relative valuation; investment value