Співпраця кафедри турбінобудування ХПІ з Харківським турбінним заводом - Меньшиков, Станіслав Олександрович (НТУ "ХПІ", 2012)
Стаття присвячена проблемам турбінобудування та спільного їх вирішення кафедрою турбінобудування ХПІ та Харківського турбінного заводу. Наводяться дані про економічний ефект, отриманий від впроваджень у виробництво розробок кафедри.

Turbine-building problems and their mutual working-out with the turbine-building department of KhPI and Kharkov turbine plant are viewed. Economic effect data received due to the turbine-building department manufacture developments implementation are shown.
Keywords: газова турбіна; науково-дослідний інститут; економічний ефект; turbine-building; department; turbine plant; gas turbine; research institute