Розв'язання 3D задачі комп’ютерної томографії за відомими томограмами на системі довільних площин - Першина, Юлія Ігорівна; Шилін, Олександр Вікторович; Пасічник, Валентина Олексіївна (Національна академія наук України, 2015)
У статті будується та досліджується метод відновлення внутрішньої структури тривимірного тіла за допомогою поліноміальної інтерфлетації з використанням відомих томограм (слідів), що лежать на системі довільних площин, який є узагальненням методу відновлення тіла за відомими томограмами на системі трьох груп паралельних площин. Сформульовані та доведені теореми про інтерфлетаційні властивості та похибку побудованого оператора.

The article is based recovery method and investigated the three-dimensional internal structure of the body using polynomial interflatation using known tomograms (traces) lying on a system of random planes, which is a generalization of the method of restoring the body known tomograms on a system of three groups of parallel planes. Formulated and proved theorems on interfletatsiyni properties and built operator error.
Solving the problem of 3D computer tomography for the known and its system of arbitrary tomograms on planes
Keywords: інтерфлетація; граничні функції; тотожність; інформаційні технології; математичні моделі; томограми; медичні дослідження; computer tomography; interflatation; restoration