Кузнєцова, І. В.2014-02-172014-02-172013Кузнєцова І. В. Методологія виробництва стевії (Stevia rebaudiana) як сировини гарантованої якості / І. В. Кузнєцова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 4 (978). – С. 184-188.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4201Розроблено методологію виробництва стевії(Stevia rebaudiana), дотримання якої забезпечить отримання сировини гарантованої якості. Розглянуто проблемні аспекти, які є основними при післязбиральній обробці стевії, що впливають на якість та собівартість продукції. Визначено перспективні напрями досліджень у процесі сушіння стевіїMethodology of Stevia (Stevia rebaudiana), which will provide more raw material guaranteed quality. Problematic aspects that are essential forstorage processing of Stevia, which affect the quality and cost of products. Definitely promising directions of studies in the process of drying of SteviaukметодологіястевіяякістьзберіганнясушінняmethodologysteviaqualitystoragedryingМетодологія виробництва стевії (Stevia rebaudiana) як сировини гарантованої якостіArticle