Переваги та недоліки франчайзингу - Гуртова, Марина Олександрівна; Верютіна, Вікторія Юріївна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2022)
Обґрунтовано, що купівля франшизи, так і її продаж є відповідальними кроками та вимагають прорахунку всіх варіантів. Варто врахувати всі мінуси та плюси, ретельно зважуючи перші та приміряючи значущість других для свого бізнесу. Тільки в цьому випадку можна уникнути можливих проблем та отримати довгоочікуваний прибуток.
Keywords: фрачайзинг; ринок; маркетинг; переваги; недоліки; ефективність; інтелектуальна власність