Аналіз логістики виробництва пелет в Україні - Коваленко, В. О.; Ісьєміні, І. І.; Костенко, О. С. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
В статті розглянуто питання виробництва пелет в Україні та перспективи виходу на ринки країн Європи з точки зору комерційної привабливості для потенційних інвесторів. Проаналізовано можливі місця розташування виробництва, вартість і технічні характеристики складових ліній пелетування та логістику забезпечення виробництва сировиною та транспортування готової продукції. Надані рекомендації щодо оптимізації ліній виробництва пелет, що в подальшому може стати підґрунтям для підвищення продуктивності та зменшення впливу шкідливих факторів на довкілля та персонал.

In the article the issues of pellet production in Ukraine and Europe’s market entry outlook from the commercial appeal’s point of view for potential investors are considered. The possible locations of the plants, cost and specifications of the pellet production components and logistics of the raw materials supplying and transportation of final product are analyzed. The advices on optimization pellet production are given, that in future can base for the increasing of manufacturing capability and for decreasing of influence of bad actors to environment and craft be.
Analysis of logistics of pellet production in Ukraine
Keywords: складові лінії пелетування; транспортування продукції; підвищення продуктивності; warehouses for transportation of fuel; transportation of products; increased productivity