Гончарова, В. Г.Півень, Олена Миколаївна2024-01-082024-01-082023Гончарова В. Г. Використання регресійного аналізу для розробки рецептури бутербродної пасти / В. Г. Гончарова, О. М. Півень // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 31-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2023, 17-20 травня 2023 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – С. 533.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/72708ukбутербродні пастирецептураскладові рецептурирегресійний аналізплани Шеффедегустаційна оцінкаорганолептична оцінкаматематичні моделірівняння регресіїбутербродна паста "Середземноморський смак"Використання регресійного аналізу для розробки рецептури бутербродної пастиArticle