Особливості спеціальної фізичної підготовки футболістів різного ігрового амплуа збірної НТУ "ХПІ" - Азаренкова, Любов Леонідівна (Мадрид, 2021)
Досліджено рівень спеціальної фізичної підготовленості студентів футболістів збірної НТУ "ХПІ", розглянуто програму тренування спеціальної фізичної підготовки футболістів в ЗВО, представлені рекомендації щодо покращення рівня спеціальної фізичної підготовленості студентів футболістів різних амплуа.
Keywords: футбол; студенти футболісти; фізична підготовленість; спеціальна фізична підготовка; амплуа; рекомендації; експеримент