Використання результатів науково-технічної діяльності в країнах ЄС - Мирошник, Тетяна Олегівна; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Сумський державний університет, 2024)
В доповіді доведено, що в країнах Європейського союзу, як правило, умови практичного використання результатів науково-технічної діяльності у виробничо-комерційній діяльності підприємств та організацій визначаються чинним законодавством, тобто не є предметом договорів і угод
Keywords: наукові проєкти; міжнародна діяльність; країни ЄС; ринок; підприємства