Закономірність та специфіка формування професійно-особистісного іміджу майбутніх інженерів-механіків - Марченко, Олександр Олександрович (НТУ "ХПІ", 2014)
Проаналізовано сутність та проблеми формування професійно-особистісного іміджу майбутніх інженерів-механіків. Визначено закономірність, специфіку та умови формування професійно-особистісного іміджу, які здатні забезпечити продуктивний розвиток професіоналізму. Запропоновано шляхи створення позитивного іміджу майбутніх інженерів-механіків.

The essence and problems of the professional and personality image formation of future mechanical engineers are analyzed. The regularity, specifics and conditions of the professional and personality image formation that can ensure the productive professional development are defined. The ways of the positive image making of future mechanical engineers are proposed.
Regularity and specifics of the professional and personality image formation of future mechanical engineers
Keywords: професіоналізм; поведінка соціальна; підготовка професійна; підготовка кадрів; підготовка фахівців; становлення професійне