Економічна оцінка аутсорсингу інформаційних технологій - Крамський, Дмитро Юрійович; Назаренко, Станіслав Миколайович; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2022)
Доведено, що застосування практичного досвіду управління аутсорсингом підвищить ймовірність його успішної реалізації і, як наслідок, виведе підприємство на новий рівень конкурентоспроможності в умовах глобальної економіки.
Keywords: інформаційний аутсорсинг; технології; економічна ефективність; промислові підприємства