Удосконалення методу розрахунку і проектування головної балки мостового крану - Іваненко, О. І.; Щербак, О. В.; Гнатенко, Григорій Олександрович (Одеський національний політехнічний університет, 2018)
У статті розглянута можливість застосування комп'ютерного моделювання для отримання раціональних параметрів головної балки мостового крану.

Der Artikel betrachtet die Möglichkeit der Computersimulation, um rationale Parameter des Hauptträgers eines Brückenkrans zu erhalten.
Keywords: комп'ютерне моделювання; метод кінцевих елементів; параметри; горизонтальна твердість; прольоти; крутіння; brückenkran hauptstrahl; computersimulation; finite-elemente-methode; parameter