Програмно-інформаційна система оптимізації мікроклімату у виробничому приміщенні - Строкань, О. В. (НТУ "ХПІ", 2014)
Запропоновано програмно-інформаційну систему оптимізації мікроклімату у виробничому приміщенні, головною задачею якої є видання рекомендацій щодо кількості встановлених аероіонізаторів у заданому приміщені і забезпечення нормованих показників таких параметрів мікроклімату робочого приміщення, як температура і концентрація від’ємних аероіонів. Запропонована система функціонує на базі програмного забезпечення. Інформаційне вікно користувача системи має зручний і простий інтерфейс, за допомогою якого користувач має змогу спостерігати за поточним значенням температури і концентрації від’ємних аероіонів у виробничому приміщення. Із.: 5. Бібліогр.: 11 назв.

The software and information system of optimization of microclimate at industrial premise is considered in this article. The main task of system is the edition of the recommendations on the number of installed aeroionizators in a given location and provision of standardized indicators of microclimate parameters of the working space - temperature and the concentration of negative ions. The purpose system completed on the basis of software. Given the scope of the decision problem for the development of software and information systems of optimization of microclimate in the workplace the selected language Assembler environment CodeVisionAVR. Information window of system user has a convenient and simple interface. Using the information window, the user has the opportunity to observe the current value of the temperature and concentration of negative ions in industrial premises.
Software and information system of optimization of microclimate in the workplace
Keywords: робоче середовище; програмне забезпечення; аероіонізатори; нормовані показники; температура; від’ємні аероіони; аероіонізаційний режим; microclimate; software; temperature; aeroengine mode; aeroionizator; control action