Інтелектуальні технології в управління персоналом - Гайдабура, Марина Вячеславівна; Кучинський, Володимир Анатолійович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2022)
Запропоновано два практичних обґрунтування використання краудстаффінгу в контексті інноваційного розвитку суспільства. Перше полягає у формуванні певного рівня економії витрат на персонал. Друге обгрунтування полягає в тому, що рушійною силою самого бренду виступають співробітники, які виконують робочі функції на основі краудстаффінгу.
Keywords: персонал; управління; технології; інтелектуальна власність; промислові підприємства