Причини та профілактика порушення постави у дітей шкільного віку - Дефорж, Г. В. (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2023)
В публікації розкриваються поняття: постава, порушення постави. Показані передумови порушення постави, розкриті основні характеристики цих порушень, наведені шляхи профілактики порушення постави у дітей шкільного віку.
Keywords: постава; порушення постави; профілактика; діти; posture; posture disorders; prevention; children