Сучасні підходи до формування виробничої програми підприємства - Погорєлов, Сергій Миколайович; Кучинський, Володимир Анатолійович (НТУ "ХПІ", 2009)
Розглянута роль виробничої програми та сучасні підходи до її формування на основі обґрунтованого аналізу стану зовнішнього та внутрішнього середовища підприємства. Визначено найбільш оптимальний підхід до формування виробничої програми підприємства.

The role of the production program and modern approaches is considered to its forming on the basis of the grounded analysis of the state of external and internal environment of enterprise. The most optimum approach is certain to forming of the production program of enterprise.
Keywords: виробничі витрати; продуктивність; планово-економічна діяльність; організаційно-управлінська діяльність; продукція