Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу" - Стригуль, Лариса Станіславівна (My University, 2023)
Організація самостійної роботи з навчально-методичними матеріалами студентів з дисципліни «Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу» є однією із важливих складових навчального процесу, яка безпосередньо впливає на глибину, систематизацію та стійкість набутих знань і умінь, та є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом під час позааудиторної навчальної роботи і його творчого застосування в майбутній професійній діяльності. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Міжнародні стандарти та якість обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу» дають змогу підвищити якість формування і засвоєння студентами системи теоретичних знань та практичних навичок щодо окремих економічних, соціальних, правових та інших аспектів освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес». Матеріали методичних вказівок містять програму дисципліни, питання для самоконтролю, тестові завдання для самостійного опрацювання та для закріплення матеріалу.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; сфера гостинності; готельно-ресторанний бізнес; міжнародні стандарти якості; стандартизація послуг