Характеристика технологій управління персоналом - Савченко, Ольга Ігорівна; Кучинський, Володимир Анатолійович; Погорєлова, Тетяна Олексіївна; Гуцан, Олександр Миколайович; Перерва, Петро Григорович (Полтавський університет економіки і торгівлі, 2023)
Доведено, що технологія управління персоналом заснована на опрацюванні прийомів та способів ефективного впливу, що дозволяє отримати найкращий результат трудової діяльності. У кожній організації розробляють свій зміст технології управління персоналом та нормативно-методичні документи, на підставі яких здійснюється подальша робота зі співробітниками.
Keywords: менеджмент персоналу; технології; використання; ефективність; переваги; підприємства