Аналіз моделей та методів формування інноваційного портфеля - Васильцова, Світлана Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2011)
Розглянуто та проаналізовано методи оцінки інноваційних проектів за допомогою яких можливо сформувати раціональний портфель інновацій підприємства. Визначени їх переваги та недоліки, а також критерії за допомогою яких можливо відібрати оптімальний метод оцінки проектів.

Are considered and analyzed methods for evaluating innovative projects that may generate a portfolio of innovation of the enterprise. Identified their advantages and disadvantages, as well as the criteria by which you may select the optimal method of evaluation of projects.
Keywords: інноваційні розробки; методи оцінки проектів; підприємство; економіко-математична модель