Використання логістичного підходу до проектування системи управління інноваційно-інвестиційного процесу підприємства - Гармаш, Сергій Володимирович (НТУ "ХПИ", 2009)
У статті обґрунтовується роль інтелектуальних продуктів з логістики, зокрема комп'ютерних програм, у інноваційному розвитку економіки. Увага приділяється аналізу використання процесної моделі системи управління інноваційно-інвестиційною діяльністю підприємства на основі комп'ютерних програм візуального моделювання з точки зору реалізації логістичного підходу.

The article deals with the role of intellectual products on Logistics, namely computer programs, in innovative development of economy. It is specially noted the analysis of process model of management system of innovative and investment activity of the enterprise on the base of computer programs of visual modeling from the point view of logistical approach.
Keywords: логістичний підхід; інноваційно-інвестиційний процес; візуальне моделювання; visual simulation; innovation and investment process; logistic approach