Зінченко, Марія Георгіївна2024-04-022024-04-022024Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Спеціальне обладнання переробних виробництв сільськогосподарської продукції" [Електронний ресурс] : для студентів усіх форм навчання за спец. 133 "Галузеве машинобудування" / уклад.: Зінченко М. Г. ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2024. – 59 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/75983Ефективність виробництва, його технічний прогрес, якість продукції, що випускається, значною мірою залежить від випереджаючого розвитку виробництва нового технологічного обладнання, машин і апаратів, упровадження методів техніко-економічного аналізу, який забезпечує вирішення технічних питань й економічну ефективність технологічних і конструкторських розробок. Важлива роль у вирішенні всіх цих питань належить інженерно-технічним працівникам й керівникам виробництва, підготовка яких здійснюється у вищих учбових закладах. При підготовці висококваліфікованих інженерних кадрів значне місце відводиться самостійній творчій роботі студентів старших курсів, якою є курсове проєктування. Курсове проєктування входить до навчально-методичного комплексу дисципліни «Спеціальне обладнання переробних виробництв сільськогосподарської продукції», яка відноситься до вибіркових компонентів освітньо-професійної програми «Галузеве машинобудування» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». Воно закріпляє та узагальнює знання, які студенти отримали під час лекційних і практичних занять зі спеціального обладнання переробних виробництв. У курсовому проєкті повинні бути вміло використані й синтезовані знання, отримані в результаті вивчення загальнотеоретичних, загальнотехнічних і спеціальних дисциплін навчального плану. Поряд з цим курсове проєктування повинно навчити студента роботі з довідковою літературою, держстандартами, номограмами, нормами і розцінками, вміло поєднуючи їх з теоретичними знаннями, отриманими в процесі вивчення курсу.ukметодичні вказівкикурсовий проектсільське господарствосільськогосподарська продукціяпереробне виробництвообладнанняМетодичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Спеціальне обладнання переробних виробництв сільськогосподарської продукції"Learning Objecthttps://orcid.org/0000-0001-7984-2881