Скорнякова, В. С.Клещев, Микола ФедосовичОгурцов, Олександр Миколайович2019-01-092019-01-092018Скорнякова В. С. Удосконалення біотехнології переробки молока в кисломолочні продукти на прикладі сметани / В. С. Скорнякова, М. Ф. Клещев, О. М. Огурцов // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 26-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2018, [16-18 травня 2018 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 307.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/39097ukбактеріальна закваскамолочний цукорсквашуваннямолочнокислі бактеріїУдосконалення біотехнології переробки молока в кисломолочні продукти на прикладі сметаниThesis