Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Аналіз і синтез складних системи автоматичного регулювання" - Шутинський, Олексій Григорович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2026)
Наведені методичні вказівки можуть бути використані студентами при підготовці до лекцій та при проведенні практичних робіт з курсу «Аналіз і синтез складних системи автоматичного регулювання». Крім того, їх можна використовувати при розрахунках складних контурів регулювання в дипломах бакалавра та магістерських дипломних роботах. У вказівках наведено теоретичний матеріал (комбіновані системи, каскадні системи, системи з додатковим імпульсом по похідній з проміжної точки, взаємопов'язані системи регулювання, автономні системи, системи регулювання об’єктів з запізненням та нестаціонарних об’єктів), практичні приклади для пояснення методів розрахунку складних контурів регулювання.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; складні системи; автоматичне регулювання; автоматизація; робототехніка