Ефективні інструменти стратегічного планування - Кармінська-Бєлоброва, Марина Володимирівна (ГО "Львівська економічна фундація", 2017)
Стратегічне планування являє собою комплекс заходів, дій і рішень, спрямованих на розробку стратегії розвитку господарства для досягнення поставлених цілей. Стратегічне планування в сучасних умовах виступає одним з інструментів здійснення успішного управління.
Keywords: інструменти стратегічного планування; державне управління; технологія Форсайт; стратегічне планування