Структурна ефективність діяльності промислового підприємства - Пономарьов, Владислав Дмитрович (Полтавський університет економіки і торгівлі, 2025)
В доповіді доведено, що елементи структурної ефективності діяльності промислового підприємства включають різні аспекти, які впливають на продуктивність, стійкість і конкурентоспроможність підприємства. Ці елементи запропоновано поділити на кілька основних блоків
Keywords: ефективність; економічна оцінка; промислова продукція; конкурентоспроможність; промислові підприємства; структурна ефективність діяльності; організаційна структура