Навчальна програма дисципліни "Електрообладнання ГКМ" - (:unkn) unknown (НТУ "ХПІ", 2011)
Навчальна дисципліна "Електрообладнання ГКМ" належить до спеціальних курсів. Ії програму складено з урахуванням того, що загальні відомості про електрообладнання ГКМ, основні поняття та визначення студентами отримані в курсах загальної фізики та загальної електротехніки. Курс складається з двох частин (модулів). Першу з них присвячено джерелам електричної енергії які застосовуються на ГКМ та їх системам електропостачання, а друга – іншим системам що застосовуються на ГКМ і є споживачами електричної енергії. Такий поділ відповідає прикладному характеру даної дисципліни та логіці викладання матеріалу
Keywords: джерела електричної енергії; системи електропостачання; напруга; системи електричного пуску; споживачі електроенергії; контрольно-вимірювальні прилади; системи забезпечення; системи запалювання автомобілів