Сучасні особливості соціального інвестування в Україні - Одаренко, Т. Є. (НТУ "ХПІ", 2010)
Розглядаються сутність і особливості соціального інвестування в Україні, роль інститутів громадянського суспільства, сучасні тенденції та суперечності діяльності некомерційних організацій в контексті досвіду інших країн.

The role of the organizations of a civil society, modern lines and contradictions of activity of the noncommercial organizations in a context of experience of other countries are considered essence and features of social investment in Ukraine.
Keywords: соціальний капітал; громадянське суспільство; громадянські інститути; бізнес; фінансовий капітал; благодійні фонди; добродійність; ендаументи