Впровадження підходів соціальної відповідальності в інформаційно-комунікаційному забезпеченні економічної безпеки підприємств - Юр'єва, Ірина Анатоліївна (НТУ "ХПІ", 2016)
Запропоновано аналіз впровадження підходів соціальної відповідальності на підприємстві як напрямок забезпечення системи інформаційно-комунікаційного забезпечення підприємства, його економічної безпеки. Визначено актуальність тематики, мета та методи дослідження. Надана характеристика підходів соціальної відповідальності на підприємстві із аналізом стану показників інформаційно-комунікаційного забезпечення економічної безпеки підприємства. Досліджені чинники, які впливають на систему соціальної відповідальності підприємства. Зроблено висновки щодо впровадження системи соціальної відповідальності та можливості застосування цих принципів для забезпечення інформаційно-комунікаційного забезпечення економічної безпеки підприємства.

The proposed analysis of implementation of approaches of social responsibility on the enterprise as a direction of provision of ICT security of an enterprise and its economic security. Identified the relevance of the topic, aim and research methods. The characteristic approaches of the social responsibility of the enterprise with the analysis of indicators of information and communication to ensure the economic security of the enterprise. Investigated the factors affecting the social responsibility of the enterprise. Conclusions regarding the implementation of the system of social responsibility and possibility of application of these principles to provide information and communication to ensure the economic security of the enterprise.
The іntroduction of approaches of social responsibility is in of informatively-communication providing of economic security of enterprise
Keywords: організація; управління; методи; робітники підприємства; organization; management; methods