Бізнес-лідерство і когнітивні якості - Романовський, Олександр Георгійович (ДП "НВЦ Пріоритети", 2016)
Мета посібника – розвиток у студентів здатностей до аналізу та синтезу, до навчання та планування змін з метою удосконалення бізнесу у приватних підприємців на основі застосування психічних пізнавальних процесів: пам’яті, мислення, інтелекту та креативності.
Keywords: удосконалення бізнесу; приватні підприємці; успіх; підприємницька діяльність; пам’ять; мислення; інтелект; креативність; закономірності; навички