Математическая модель управления распределением материальных потоков в сбытовой сети поставщика - Клименко, Т. А. (НТУ "ХПИ", 2008)
У розвиток роботи формалізована методика оптимізації розподілу матеріальних потоків, запропонований критерій якості відповідно до розв'язуваного типу поставленого завдання дослідження в цьому напрямку. Коротко зазначені переваги використання методики, як постачальником продукції, так і його клієнтами.
Keywords: распределение товара; продукция; коэффициенты; критерий качества; среда MathCAD