Лінійна нейромережева динамічна вимірювальна система з послідовним відновленням і фільтрацією вхідного сигналу датчика - Коваль, А. О. (НТУ "ХПІ", 2011)
На основі використання нейромережевих алгоритмів розроблена модель лінійної нейромережевої динамічної вимірювальної системи здатної адаптувати свої динамічні параметри під умови проведення вимірювань.

Based on the use of neural network algorithms. A model of a linear neural network dynamic measuring system has been developed is able to adapt it`s dynamic parameters to measurement conditions.
Keywords: нейромережеві алгоритми; математичне моделювання; корекція інерційності датчика; neural network algorithms; measuring system; mathematical modeling