Маркетингові аспекти розвитку підприємств галузі пивоваріння в умовах воєнного стану - Семенюк, К. О.; Ларка, Людмила Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Визначено специфіку управління маркетинговою діяльністю підприємств галузі пивоваріння в умовах воєнного стану. Сформульовано ключові напрями розвитку підприємств галузі пивоваріння.
Keywords: маркетингові дослідження; маркетингова діагностика; інформаційне забезпечення; споживачі; маркетингові рішення; маркетингові інструменти; ринок