Інноваційний кластер на територіальній основі, як джерело реалізації інноваційної політики держави щодо розвитку машинобудування - Тимофєєва, Катерина Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті запропоновано підхід до формування інноваційного кластеру в машинобудуванні на територіальній основі, який базується на оцінці інноваційної сприйнятливості організаційно-управлінських структур. Зроблені висновки про пріоритетність надання державної підтримки галузі.

The article proposes an approach to the formation of innovation clusters in mechanical engineering on a territorial basis, which is based on the evaluation of innovation receptivity of organizational and management structures. Conclusions are made on the priority of the provision of state support in the industry.
Keywords: економіка національна; комерціалізація інновацій; діяльність інноваційна; innovative cluster; innovation policy; innovation receptivity