Перевірка якості даних – основа коректних розрахунків для досліджень фондового ринку України - Сергієнко, Олена Андріанівна; Савченко, Роман Олегович (My University, 2024)
У доповіді зазначено важливість існування фондового ринку та фондових бірж, а також важливість коректного розрахунку фондових індексів з використанням якісних даних. Поставлені питання про джерела, з яких можна одержати значення фондових індексів та якість такої інформації. На прикладі індексів ПФТС та ATX показано необхідність перевірки даних, зібраних з різних ресурсів.
Keywords: економічна діяльність; фінанси; ринкові відносини; фондові біржі; фондові індекси